HVB-/LSS-dagen

HVB-/LSS-dagen i växjö den 15 maj
Den 15 maj står Saxakullen som utställare på HVB-/ LSS dagen i Växjö! Kom förbi och prata om vårt nya boende och mycket annat 👥😃

Just nu söker vi undersköterskor, beteendevetare och timvikarier.

Vill du ha givande arbetsuppgifter där du varje dag bidrar till att ge andra människor en bra och trygg vardag?

Målgruppen på Gamla Hembageriet boende är vuxna personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd med en social problematik som ska få möjligheten att skapa sitt eget hem i form av en egen lägenhet, i en gruppbostad med stöd i vardagen för att kunna leva som andra med en god livskvalité.

Om tjänsten

Det viktigaste i tjänsten är omvårdnad och tillsyn av våra brukare men också att vara ett stöd för dem utifrån deras individuella behov. I det vardagliga arbetet med ungdomarna ingår motivationsarbete, stödjande samtal och praktiska delar såsom stöd och hjälp med städning, handling och matlagning.

Vi söker omsorgspersonal för både längre och kortare tjänstgöring. Tillsättning kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast möjligast.

Kvalifikationer

Stor vikt läggs på personlig lämplighet då arbetet på Gamla Hembageriet boende utgår från relationsbyggandet.

  • Utbildning, såsom t. ex undersköterska, beteendevetare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
  • Erfarenhet av arbete med barn, unga och vuxna i liknande verksamhet.
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift krävs för tjänsten.
  • Körkort är ett krav.

Övrigt

Vi rekommenderar att du som är sökande till tjänsten beställer ett utdrag från polisens misstanke- och belastningsregister så snart som möjligt då ett avtal inte kan skrivas förrän vi mottagit detta. Du tar med det oöppnade kuvertet från polisen vid eventuell intervju.

Arbetstid: Schemalagd arbetstid med dygnspass.

Frågor om tjänsten besvaras av

Tomas Theorin

E-post tomas@saxakullen.se

Tel: 0733-113 902.

Det gamla hembageriet i Målerås välkomnas till Saxakullen-familjen och Saxakullens vårdskedja.

Planen för det gamla hembageriet i Målerås är att det i början på 2018 ska stå klar som ett LSS boende vid namn Gamla hembageriet boende.

Gamla Hembageriet boende är en gruppbostad med fem boendeplatser. På Gamla Hembageriet boende ska brukare från 18 års ålder kunna bo och boendet riktar sig till individer tillhörande personkrets 1 § 1 LSS. Omvårdnaden ska bidra till en stärkt självkänsla och tilltro till den egna förmågan. Boendet är grundat på respekt för den enskildes självbestämmande, inflytande och integritet. 

In och kika på hemsidan www.gamlahembagerietboende.se

Håll utkik efter nya uppdatering via vår facebooksida också

www.facebook.se/saxakullen